Leesberichten

lezen

Lezen

Op onze school besteden we extra aandacht aan lezen. We besteden extra tijd aan lezen tijdens de lessen Nederlands, maar ook daarbuiten zorgen we voor extra ondersteuning en uitdaging. Het levensverhaal van die wereldberoemde voetballer, een thriller die niet zou misstaan als Netflix-serie of een klassieker als Harry Potter: er is voor iedereen een pakkend boek.

Mediatheek

Natuurlijk willen we zorgen voor een grote keus aan boeken, zodat er voor iedereen wat wils is. Daarom hebben we een mooie mediatheek op onze locatie aan de Zusterstraat met meer dan 14.000 boeken. De collectie stellen we met zorg samen, waarbij we een balans zoeken tussen alle afdelingen van de school, de verschillende leeftijdsgroepen en fictie en non-fictie. Ook leerlingen van andere locaties kunnen boeken lenen uit deze mediatheek. Er kan nu al worden gekozen uit 8000 boeken.

leesberichten

Leesberichten

In onze leesberichten worden leerlingen, ouders en personeel op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en activiteiten op het gebied van lezen binnen onze school.

2023-2024