Onze vacatures

Docent Nederlands 0,8 - 1,0 fte
Docent AVO* (meer info) 0,6 + 0,8 fte
Docent biologie 0,8 - 1,0 fte
Docent techniek (vervanging) 1,0 fte
Docent wiskunde 1e gr./2e gr. 0,8 - 1,0 fte
Docent economie 2e gr. /E&O 0,8 - 1,0 fte
Docent natuur- en/of scheikunde 1e/2e gr. 0,8 - 1,0 fte

 

Het Johan de Witt zoekt professionals die zich volledig inzetten voor de jonge mensen aan wie het Johan de Witt onderwijs biedt. Dit zijn jongeren die met hun uiteenlopende achtergronden dezelfde kansen verdienen als alle andere jongeren.

Het Johan de Witt is voortdurend in ontwikkeling en constant bezig om haar onderwijs te verbeteren. Het doel om excellente school te worden is inmiddels gerealiseerd.

We werken, onder andere, volgens de methodiek van leerKRACHT. Docenten werken in teams aan de verbetering van hun eigen lessen met behulp van bordsessies, lesbezoeken, feedback geven en gezamenlijk lesontwerp.

We hebben een hechte en leuke personeelsgroep, waarin gezamenlijk heel hard wordt gewerkt. Werken op het Johan de Witt is uitdagend en intensief. Daarom krijgen nieuwe docenten bij ons altijd goede persoonlijke begeleiding in de vorm van een coach. We moedigen medewerkers aan, en maken het mogelijk, zich te blijven ontwikkelen. Het Johan de Witt investeert in haar medewerkers door uitgebreide opleidingsmogelijkheden te bieden.

Wil jij deel uitmaken van deze gewoon bijzonder goede school? Stuur dan snel je motivatie en C.V. naar ons op!

C.V. en motivatiebrief kun je sturen naar Marijke van Duijvenbode,
afdeling Personeelszakenm.vanduijvenbode@johandewittscholengroep.nl

*Bij voorkeur docenten met een PABO achtergrond.