Het Johan de Witt neemt deel aan de Roparun met twee teams. Ruim 40 medewerkers van het Johan de Witt en Politie Haaglanden rennen in het weekend van 31 mei t/m 1 juni van Almelo naar Rotterdam om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."

Hoe kunt u een bijdrage leveren?

Uiteraard proberen we zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het goede doel: zorg voor mensen met kanker. Ook u kunt een bijdrage leveren. Alle kleine beetjes zijn welkom. U kunt rechtstreeks een door u zelf gekozen bedrag doneren via onze teampagina op de website van de Roparun. 

DONEER HIER

Er zijn ook andere manieren om het team te ondersteunen. We zijn altijd op zoek naar sponsoren die een bijdrage kunnen leveren in de vorm van goederen of dergelijken, zodat de organisatie tijdens het weekend van de Roparun op rolletjes verloopt. Heeft u interesse, neem dan contact op met onze sponsorcommissie via: roparun@johandewittscholengroep.nl 

Onze sponsoren