De hele school leest

Het levensverhaal van die wereldberoemde voetballer, een thriller die niet zou misstaan als Netflix-serie of een klassieker als Harry Potter: er is voor iedereen een pakkend boek. Omdat wij weten hoe fijn, leuk en goed lezen is, hebben we op de Johan de Witt Scholengroep elke dag een leesmoment. Twintig minuten lang leggen we (niet alleen de leerlingen, maar ook het personeel) alles aan de kant om helemaal op te kunnen gaan in ons favoriete boek van dat moment.

Mediatheek
Natuurlijk willen we zorgen voor een grote keus aan boeken, zodat er voor iedereen wat wils is. Daarom hebben we een mooie mediatheek op onze locatie aan de Zusterstraat. De collectie stellen we met zorg samen, waarbij we een balans zoeken tussen alle afdelingen van de school, de verschillende leeftijdsgroepen en fictie en non-fictie. Ook leerlingen van andere locaties kunnen boeken lenen uit deze mediatheek. Er kan nu al worden gekozen uit 8000 boeken.

Leesberichten

In onze leesberichten worden leerlingen, ouders en personeel op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en activiteiten op het gebied van lezen binnen onze school.
 

Leesbericht 7
Leesbericht 6
Leesbericht 5
Leesbericht 4
Leesbericht 3
Leesbericht 2
Leesbericht 1