Rondleiding praktijkonderwijs

Ben je nieuwsgierig naar het praktijkonderwijs van het Johan de Witt? Dan kun je nu al langskomen voor een rondleiding. Je kunt tijdens de rondleiding al je vragen stellen. Schrijf je wel van tevoren even in! Klik op de link hieronder.

Je mag bij de rondleiding 1 van je ouders of verzorgers meenemen. 

INSCHRIJVEN RONDLEIDING PRAKTIJKONDERWIJS

Open dag en open avond

Op zaterdag 16 januari 2021 van 10.00 tot 16.00 uur en op woensdagavond 27 januari 2021 van 18.00 tot 21.00 uur zijn we geopend voor leerlingen uit groep 8. Je bent dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ons op school.
In verband met Covid-19 is de open dag dit jaar alleen toegankelijk op afspraak. Tijdens de afspraak laten wij zien wat het Johan de Witt te bieden heeft. Zo weet je precies waarom jij vanaf volgend jaar leerling op onze school wilt zijn!

Schrijf je in via onderstaande link en kies het moment dat jou het beste uitkomt. Tijdens de open dag of open avond mag je 1 ouder meenemen.

INSCHRIJVEN VOOR OPEN DAG of OPEN AVOND (binnenkort mogelijk)

Rondleiding

Vanaf januari 2021 kun je ook langskomen voor een rondleiding op een van onze locaties. We laten je het hele schoolgebouw zien en ondertussen kun je al je vragen stellen.

Schrijf je in via onderstaande link. We ontmoeten je dan graag op het door jou gekozen moment.

INSCHRIJVEN RONDLEIDING (binnenkort mogelijk)