Bezoek onze online open dag en online informatiemiddag!

Nu een fysiek bezoek aan onze school niet mogelijk is, nodigen we jou en je ouders uit voor onze digitale open dag en digitale informatiemiddag. Op de open dag kun je bijvoorbeeld proeflessen volgen en op de informatiemiddag krijg je informatie over onze school en kun je vragen stellen. Meld je hieronder aan, dan ontvang je van tevoren een programma en een link om deel te nemen.

Meld je hier aan!

Informatiemiddagen:

  • Woensdag 27 januari 2021 van 14.00 tot 18.00 uur
  • Woensdag 3 februari 2021 van 14.00 tot 18.00 uur

Open dagen:

  • Zaterdag 30 januari 2021 van 11.00 tot 14.00 uur
  • Zaterdag 6 februari 2021 van 11.00 tot 14.00 uur

 

Vraag een informatiegesprek aan!

In verband met de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om onze school fysiek te bezoeken. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer. We willen wel graag met jou kennismaken en de vragen die je hebt beantwoorden. Daarom kun je je opgeven voor een persoonlijk informatiegesprek. Hier kunnen jij en je ouders al jullie vragen stellen over de school. We hopen je snel te spreken!

Vraag hier een gesprek aan!

 

Filmpjes van onze opleidingen

Bekijk ook onze filmpjes van onze opleidingen. Dan kun je zien en horen hoe het erbij ons op school aan toegaat. Ook kun je via de filmpjes een kijkje nemen in de school. 

Bekijk de filmpjes hier (klik op deze link).


Hoe kun jij je aanmelden?

Weet je zeker dat het Johan de Witt de school voor jou is? Lees dan hoe jij je kunt aanmelden en dan zien we jou volgend jaar als nieuwe leerling op een van onze locaties. 

Lees hier hoe jij je voor onze school kunt aanmelden.