Verslag zaalvoetbaltoernooi – Poule A

Op vrijdag 5 en 12 oktober zijn de eerste voorrondes van het zaalvoetbal gestart. Helaas kon er één basisschool niet komen en zouden zowel de jongens als meisjes met drie scholen per poule spelen. Gelukkig kon de Al-Qoeba school mee doen met de jongens waardoor de eerste vrijdag toch met vier basisscholen kon worden gespeeld! Het was een gezellige middag en er werd sportief gespeeld. Ook was er lekker veel publiek meegekomen om de jongens aan te moedigen.

De laatste wedstrijd was gelijk een spannende, een strijd om de eerste plek tussen de Triangel en de Prinses Ireneschool. De Prinses Ireneschool won en was terecht eerste met drie gewonnen wedstrijden. Die zien we samen met de Triangel terug in de halve finales.

Bij de dames werd er gestreden tussen drie basisscholen. En het publiek was net als de week ervoor in volle getalen aanwezig. Hier werd er gestreden tussen de Triangel en de Galvani school, waarbij de Galvani school met 7 punten een mooie tweede plek heeft weten te behalen en dus door is. De Triangel heeft met 10 punten een mooie eerste plek weten te bemachtigen en zien we ook in de halve finale terug!

Al met al een mooie en sportieve start van het Johan de Witt zaalvoetbaltoernooi.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.