Werken bij het Johan de Witt

Onze vacatures:

Docent Nederlands 0,8 – 1,0 fte
Docent Engels 1e  (voorkeur)  of 2e gr. 0,8 – 1,0 fte
Docent economie 1e gr. 0,8 – 1,0 fte
Docent aardrijkskunde 0,6 fte

Het Johan de Witt zoekt professionals die zich volledig inzetten voor de jonge mensen aan wie het Johan de Witt onderwijs biedt. Dit zijn jongeren die met hun uiteenlopende achtergronden dezelfde kansen verdienen als alle andere jongeren.

Het Johan de Witt is voortdurend in ontwikkeling en constant bezig om haar onderwijs te verbeteren. Het doel om excellente school te worden is inmiddels gerealiseerd.

We werken, onder andere, volgens de methodiek van leerKRACHT. Docenten werken in teams aan de verbetering van hun eigen lessen met behulp van bordsessies, lesbezoeken, feedback geven en gezamenlijk lesontwerp.

We hebben een hechte en leuke personeelsgroep, waarin gezamenlijk heel hard wordt gewerkt. Werken op het Johan de Witt is uitdagend en intensief. Daarom krijgen nieuwe docenten bij ons altijd goede persoonlijke begeleiding in de vorm van een coach. We moedigen medewerkers aan, en maken het mogelijk, zich te blijven ontwikkelen. Het Johan de Witt investeert in haar medewerkers door uitgebreide opleidingsmogelijkheden te bieden.

Wil jij deel uitmaken van deze gewoon bijzonder goede school? Stuur dan snel je motivatie en C.V. naar ons op!

C.V. en motivatiebrief kun je sturen naar Marijke van Duijvenbode,
afdeling Personeelszakenm.vanduijvenbode@johandewittscholengroep.nl

*Bij voorkeur docenten met een PABO achtergrond.

logo-rode-loper-def-kleur
Onze school is aangesloten bij De Rode Loper, een samenwerkingsverband van ruim 40 scholen voor voortgezet onderwijs in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. De Rode Loper richt zich op het versterken van de kwaliteit van de mensen voor de klas.  Activiteiten zijn onder andere: de Haagse Lerarenbeurs, modules voor professionalisering van leraren en schoolleiders en informatie aan potentiële zij-instromers op ‘Leraar van Buiten’. Leraren kunnen bijvoorbeeld de module ‘ICT-rijk onderwijs’ volgen, of meedoen aan de Haagse Lucifer, een programma dat verdieping biedt bij hun taak als cultuurdrager.  Meer informatie: www.derodeloper.nu en Facebookpagina Den Haag Docentenstad.