Leerlingen winnen provinciale kampioenschappen Skills Talents

Op woensdag 15 februari hebben Faruk Isler, Samuel Kofi en Vishay Gangadin uit M4A de provinciale kampioenschappen Skills Talents van Zuid Holland gewonnen. Skills Talents zijn vakwerkwedstrijden voor leerlingen uit het vmbo. De eerste ronde is op school. Scholen sturen vervolgens hun beste teams naar de provinciale wedstrijden. De winnaars van de verschillende provinciale wedstrijden mogen door naar de landelijke kampioenschappen.

Faruk, Samuel en Vishay hebben op het ROC Leiden de andere scholen afgetroefd. Groepjes afgevaardigden van verschillende scholen streden om de eerste plaats. Zij kregen opdrachten voor het vak economie waarbij ze moesten samenwerken, een folder maken, werkschema’s voor medewerkers opzetten en een vrachtbrief moesten schrijven. Met een 8,1 hebben de heren van het Johan de Witt deze opdrachten afgerond. Daarmee kwamen ze op nummer 1. Dit betekent dat ze doorgaan naar de landelijke kampioenschappen die in maart in de RAI in Amsterdam worden gehouden. We gaan nu alvast duimen voor onze jongens.

Ook andere teams van het Johan de Witt hebben deelgenomen aan de provinciale Skills wedstrijden in de categorieën ICT & techniek. Ondanks hun goede inspanningen hebben zij de landelijke finale helaas niet weten te bereiken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.