Bronzen Medaille Skills Talents!

Vishay Gangadin, Faruk Isler en Samuel Kofi uit M4A hebben samen met hun collega’s uit het team van Zuid-Holland de bronzen plak binnengehaald op de landelijke finale van Skills Talents. 

Ruim achtduizend vmbo-leerlingen hebben op 133 scholen meegedaan aan de voorrondes van de Skills Talents wedstrijden. De winnaars van elke school mochten vervolgens naar de regionale kampioenschappen. En de winnaars daar weer van naar de landelijke.

Vishay Gangadin, Faruk Isler en Samuel Kofi uit M4A hebben de twee selectierondes doorstaan en konden door naar het grote evenement in de RAI Amsterdam voor het vak economie. En dat ging geheel in stijl! Op woensdagmiddag 15 maart 2017 werden de heren bij school opgehaald en met de bus naar Volendam gebracht. Samen met andere deelnemers en hun begeleiders uit alle provincies van Nederland verbleven ze die woensdagavond op het luxueuze vakantiepark Marina Roompot.

Op donderdag 16 maart ging de wekker al vroeg. Zes uur! Op naar de Rai in Amsterdam. Het team van Zuid Holland was op alle vakgebieden vertegenwoordigd (bloem en design, organisatie en promotie, economie, bouwen/wonen/interieur, elektrotechniek, media en vormgeving, ict, horeca, tuinaanleg en voertuigentechniek). De een stond in een keuken de lekkerste gerechten klaar te maken, de ander sleutelde aan een auto, ondertussen was er een team een stadstuin aan het aanleggen en onze jongens deden hun best om de economische kant rond te krijgen. En dat is goed gelukt. We zijn derde geworden met het provincieteam! Dik verdiend. Wat een plezier en talent straalde er de hele dag van elke leerling af. Geweldig gewoon!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.