Zomerschool

Leerlingen VO:
Ieder jaar biedt het Johan de Witt in de zomervakantie twee weken lang een speciaal programma. Hier kun je jouw vaardigheden op de verschillende vakken bijspijkeren, onderhouden of verrijken. Daarnaast biedt de zomerschool ook activiteiten om (actief) te ontspannen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een workshop breakdance, een longboard clinic, een workshop urban design of een sportmiddag!

Nieuw dit jaar zijn de cursussen Rekenvaardigheden, Engels en Nederlands. De cursus Rekenvaardigheden wordt aangeboden op 1F, 2F en 3F niveau, tijdens de cursus zal je een week aan de slag gaan met het trainen van je reken-skills binnen de kaders van het thema van de zomerschool. De cursussen Engels en Nederlands geven je de kans om je vaardigheden van de desbetreffende taal te versterken. Zo zal je werken aan grammatica, leesvaardigheid, presenteren en spreekvaardigheid. Bij deelnamen aan een van de cursussen zal je ook deelnemen aan de activiteiten, je kunt je opgeven voor een van de cursussen voor de eerste of tweede week van de zomerschool.

Schrijf je meteen in! KLIK HIER

Leerlingen PO:
Ook voor leerlingen die na de zomervakantie naar groep 6, 7 of 8 gaan is er van alles te doen op de zomerschool. In de ochtend gaan we hard aan de slag om jouw vaardigheden voor Engels, Nederlands en rekenen te verbeteren en elke middag zullen we een leuke activiteit organiseren! Je wordt ingedeeld in een groepje van je eigen niveau.

Nieuw dit jaar is de cursus Op weg naar het VO. Deze cursus is bedoeld voor leerlingen die na de zomervakantie gaan beginnen op de middelbare school. De cursus biedt een programma waarmee de overgang van de basisschool naar de middelbare school soepel zal verlopen. Zo zal er aandacht zijn voor studievaardigheden en de kernvakken. Daarnaast doe je mee aan de activiteiten. De cursus duurt een week, je kunt je opgeven voor de eerste of de tweede week van de zomerschool.

Geef je meteen op! KLIK HIER

De zomerschool is:

  • 2 weken lang (7 t/m 18 augustus)
  • Keuze uit 1 of 2 weken meedoen (wk 1: 7-11 aug, wk 2: 14-18 aug)
  • (Bij)les in de vakken Nederlands, Engels en rekenen van ervaren bijlesgevers
  • Leuke activiteiten
  • Van 09:00 tot 15:00 uur

Kosten
De zomerschool kost €10,- per week

Data Zomerschool 2018
Week 1: 13 augustus t/m 17 augustus
Week 2: 20 augustus t/m 24 augustus

20140826_cs_zs_zomerschool_014